Regi

Sara har regisserat spex i Uppsala och revy i Skåne. Alla uppsättningar hon tagit sig an har varit publikframgångar som rosats av kritikerna och dessutom gått bra rent ekonomiskt.
Är ni en revy eller teatergrupp utan regissör?
Eller behöver ni en dramakonsult?
Tveka då inte att höra av er!
Sara har varit kursledare eller dramakonsult i flera teatergrupper och revyer. Hon spelade teater redan innan hon började skolan. Under studenttiden i Uppsala deltog Sara i Farmacevtiska Studentkårens spex. Först som skådespelare och sedan som del av manusförfattargruppen och även regissör. Den uppsättning Sara regisserade, Morphei Drängar, fick lysande kritik i Uppsala Nya Tidning. Ensemblen bestod av tio personer, och ca ett femtiotal personer var inblandade i produktionen.

Sara var en av grundarna till Sösdalarevyn, www.sosdalarevyn.se. Sösdala är ett skånskt samhälle som ligger mellan Hässleholm och Höör. Fyra revyer har det blivit hittills, år 2002, 2003, 2007 och 2009. Revyerna gick för utsålda hus och fick bra kritik av både press och publik. Till alla dessa fyra revyer var Sara manusförfattare och regissör. Till de två första även producent.

Under två år, 2007-2009, läste Sara dramapedagogik på högskolan i Kristianstad. Detta gör henne ytterligare kvalificerad att leda kurser och uppsättningar inom teater och drama.


Foto: Ullrika Göthenqvist.